DE BROODTOREN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 94 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Broodtoren. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2023 om 12:48 Broodje was opzich oké! Tasje was zeiknat geregend. Blikje cola onderop. Daarboven de zak friet. Eindstand koude friet en warme cola.. en dat voor een kleine 18euro. Nooit meer
13 okt 2022 om 13:50 Bezorger was zeer vriendelijk, eten was lekker!
29 sep 2022 om 13:29 Tosti was lekker alleen een beetje droog. Smoothies waren erg lekker en nog goed koud! Friet was erg lekker en veel, ik had alleen niet verwacht dat het gewoon in een papieren zak was gegooid
27 aug 2022 om 14:02 Lekker eten.
25 aug 2022 om 12:06 Bezorging duurde erg lang, geen excuses nadat ik belde waar het bleef, korsten waren erg hard en de ijskoffie was lauw en veel te zoet.
20 aug 2022 om 12:16 Heel erg lekker en nog warm! Heerlijke smoothie ook. Bezorging was erg snel.
10 jul 2022 om 16:50 Zeer lekkere smoothie’s en prima broodjes. Vriendelijke bezorger
7 jul 2022 om 14:27 Zo jammer dat ze niet gewoon boterhammen gebruiken voor de Club kip. Je krijgt een klein, hard broodje waar de helft al vanaf ligt als je het krijgt. Onmogelijk om normaal een hap van te nemen. Zodra je er in snijd ligt er helemaal alles naast.
24 jun 2022 om 11:49 Eten was lekker en een zeer vriendelijke bezorger.
19 jun 2022 om 17:50 Broodjes waren heerlijk vers, goed belegd! Volgende keer weer hoor!
6 jun 2022 om 10:58 Broodjes waren oké, waren vrij droog. Maar de smoothies smaakte alleen naar appelsap, jammer!
21 mei 2022 om 18:11 Panini hete kip zat geen komkommer op en chilisaus ipv sambal, was dan ook niet pittig. De kip zelf was heel droog en de kaas van goedkope kwaliteit.